Milí záhradkári, ďakujeme za to, že si kupujete náš časopis aj v tejto neľahkej dobe. Vždy ho pre vás pripravujeme s láskou a nadšením. Sledujte Záhradu v službe Google Správy
Mrkva je nepostrádateľnou surovinou pre mäsové i zeleninové polievky, dajú sa z nej piecť výborné torty a koláče, pripravovať rôzne šaláty. Skvelo chutí aj odšťavená. Sledujte Záhradu v službe Google Správy
Prinášame vám dva stručné videonávody výchovného rezu jablone. Jeho cieľom je dopestovanie žiadaného tvaru. Niekedy môže byť radikálny, čo vyvoláva obavy najmä u neskúsených záhradkárov. Sledujte Záhradu v službe Google Správy
Možno sa vám predstava, že by ste mali konzumovať buriny a divé rastliny, ktoré vaše babičky a prababičky hádzali sliepkam a dávali králikom, nepáči. Ale… Sledujte Záhradu v službe Google Správy
S nástupom jari a oteplením začína v rastlinách, vinič nevynímajúc, prúdiť miazga – rastlinná šťava, vplyvom čoho sa ťažne dajú dobre ohýbať. Sledujte Záhradu v službe Google Správy