Túžite po krásnej a odolnej terase? Nechajte si poradiť!

Vyberáte terasu? Tak to vám tento rok praje šťastie. Vďaka neskoršiemu príchodu jari a plným skladom kvalitných dosiek z drevného kompozitu od popredného českého výrobcu, firmy WPC – WoodPlastic, máte stále dosť času správne sa rozhodnúť a veci vybrať.

Túžite po krásnej a odolnej terase? Nechajte si poradiť!

Slovenskí špecialisti spoločnosti WPC – WoodPlastic sa venujú záujemcom o novú terasu doslova každý deň. Riešia s nimi hlavne praktické veci. Zákazníkov zaujíma, ako dlho im terasa vydrží, ako náročná bude starostlivosť, pýtajú sa na vlastnosti materiálu, bezpečnosť, typy povrchov a farebné varianty, aj na spôsob montáže.

Minimálna náročnosť starostlivosti je jedným z hlavných dôvodov veľkej obľuby terás z WPC. Dosky netreba lakovať, natierať ani impregnovať, stačí ich občas zamiesť a opláchnuť veľkým prúdom vody. WPC – WoodPlastic má na sklade aj dosky so špeciálnou pigmentáciou, ktorá vie na ploche terasy opticky potlačiť bežné prachové znečistenie. Materiál je pevný, bezpečný a 100% recyklovateľný.

Túžite po krásnej a odolnej terase? Nechajte si poradiť!

Certifikovaní partneri firmy WPC – WoodPlastic vám zadarmo ukážu, ako vybrať a položiť dosky nielen tak, aby to pekne vyzeralo, ale aj tak, aby sa maximálne eliminoval odpad, a tým aby ste čo najviac ušetrili. Skúste to, za skúšku nič nedáte. www.woodplastic.sk

Zdroj: Woodplastic Slovakia s.r.o.